Asteptati. Se incarca pagina.
închide× Sunați-ne 0040-259-306-110, 0040-259-306-111
TERMENII DE UTILIZARE BURSA TRANSPORT
 
 
1. FURNIZORUL SERVICIULUI
EULOAD SRL in calitate de proprietar al website-ului www.euload.com este furnizorul serviciului Bursei Europene de Transport.
 
2. BENEFICIARII
Beneficiarii acestui serviciu pot fi orice persoane juridice inregistrate si functionand legal in oricare din tarile din Europa.
 
3. NATURA SERVICIULUI
Bursa Europeana de Transport este un serviciu care se desfasoara pe Internet, mai precis pe website-ul www.euload.com.
El permite Inregistrarea firmelor, a Camioanelor sau a Marfurilor disponibile ale acestora, in scopul publicarii on-line a acestora (pe Internet). Inregistrarea acestora se poate face atat pe Internet cat si prin intermediul telefonului, fax-ului sau email-ului, apeland la Serviuciul Clienti disponibil.
Baza de date formata prin inregistrarile de mai sus, poate fi interogata on-line. Cautarile se pot face dupa criterii multiple. Modul de cautare este unul flexibil, cu o interfata prietenoasa care sa permita salvarea preferintelor utilizatorului.
Platforma de licitatii permite lansarea de oferte de transport sau de marfa on-line. Acceptarea ofertelor nu este conditionata de pret sau alte criterii si ramane la latitudinea ofertatului. O oferta acceptata, determina retragerea automata de la postare a camionului , respectiv marfii implicate, insa nu reprezinta un contract intre ofertant si ofertat, care, vor finaliza pe cont propriu contractul de transport. Daca una dintre parti reclama partea cealalta de neonorarea licitatiei acceptate, aceasta poate atrage dupa sine depunctarea indicelui de credibilitate al companiei reclamate.
Indicele de credibilitate calculat de euload.com, este un instrument, pe care euload.com il dezvolta in ideea unui reper suplimentar atunci cand unul dintre clientii nostri vizualizeaza informatiile din baza de date. El nu garanteaza in nici un fel lipsa oricarui litigiu viitor intre clientii bursei.
Euload.com face toate eforturile ca acest indice sa reflecte cat mai bine comportamentul membrilor bursei, pornind de la rapoartele justificate si documentate pe care membri bursei le fac la adresa altor membri.
Echipa care dezvolta aplicatia pe Internet face eforturi pentru imbunatatirea continua a serviciului si adaugarea de noi sectiuni utile (alaturi de cele existente deja: harti on-line, forum de dezbateri, starea vremii, link-uri utile) pe site-ul euload.com.
 
4. TARIFE
Website-ul www.euload.com este un serviciu pe Internet contra-cost. Unele sectiuni de pe site, cum sunt hartile on-line, link-urile utile, pot fi accesate si fara a fi necesara inregistrarea preliminara a utilizatorului.
Perioada de gratuitate poate fi extinsa, cu ocazia unor campanii promotionale.
Tarifele noastre sunt dupa cum urmeaza:
Pentru clientii din Romania :
- 70 RON pe 3 luni (TVA inclus)
- 130 RON pe 6 luni (TVA inclus)
- 200 RON pe 1 an (TVA inclus)
Pentru clientii din strainatate :
- 17 EUR pe 3 luni
- 30 EUR pe 6 luni
- 50 EUR pe 1 an
Contul in RON : RO68 RZBR 0000 0600 1007 9603, deschis la Raiffeisen Bank - Agentia Marghita, titular cont S.C. EULOAD S.R.L., cod fiscal : RO 18481322
Contul in EUR : RO77 RZBR 0000 0600 1007 9635, deschis la Raiffeisen Bank - Agentia Marghita, titular cont S.C. EULOAD S.R.L., cod fiscal : RO 18481322
 
5. RESPONSABILITATI
Furnizorul serviciului Bursa Europeana de Transport se obliga sa mentina in stare de functionare site-ul www.euload.com (cu exceptia situatilor in care acest lucru nu depinde de el).
Beneficiarii serviciului se obliga sa foloseasca acest website conform principiului bunei-credinte, sa nu publice informatii false sau care pot aduce atingere nejustificata altor membri.
Furnizorul servicului are, la orice moment, dreptul sa intrerupa publicarea oricaror informatii care sunt false sau sunt contrare bunelor maniere. Deasemena , furnizorul serviciului este indreptatit sa intrerupa dreptul de utilizare al oricarui membru in caz de neplata a abonamentului sau comportament inadecvat.
Furnizorul serviciului nu este insa in nici un fel responsabil de informatiile pe care membri sai le publica pe acest site.
Furnizorul serviciului isi rezerva dreptul de a modifica sau adauga noi prevederi la acesti Termeni de Utilizare. Orice modificare intra in vigoare din momentul publicarii ei pe website-ul www.euload.com. Folosirea serviciului ulterior modificarii, presupune acceptarea implicita a noilor Termeni de Utilizare.
Acest website, incluzand informatiile cuprinse, software-ul si design-ul sunt proprietatea exclusiva a euload.com. El este protejat conform legii drepturilor de autor, al marcilor de comert, al marcilor de servicii si patentelor. Utilizarea acestui site este permisa numai in scopuri personale sau comerciale, asa cum sunt ele prevazute in Termenii de Utilizare. Este interzisa copierea, distributia, reproducerea, republicarea, inchirierea sau vanzarea continutului acestui website, inclusiv a informatiilor din baza de date , fara consimtamantul scris al euload.com.
 
TERMENI DE UTILIZARE DIRECTOR TRANSPORT
Orice utilizator are dreptul de a folosi aceasta sectiune a website-ului www.euload.com, proprietatea companiei Euload SRL
Materialul prezent in aceasta sectiune, http://catalog.euload.com , referit in continuare sub numele de DIRECTOR TRANSPORT , este furnizat doar in scop informativ. Accesand acest director on-line sunteti de accord sa respectati termenii si conditiile prezentate mai jos. Daca nu sunteti de accord cu acesti termeni, va rugam sa nu accesati Directorul de Transport.
Euload S.R.L. doreste ca informatiile cuprinse in aceasta sectiune sa fie corecte si complete, oricum, deoarece acestea sunt obtinute de Euload SRL dintr-o varietate de surse, este oferit utilizatorului "asa cum este".
Compania Euload solicita clientilor sai , firmele inregistrate in acest director, ca informatiile furnizate in aceasta sectiune sa fie complete si corecte, darn u-si asuma nici o responsabilitate directa sau inidrecta pentru orice eroare sau omisiune de orice fel in continut.
Euload SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru nici o afacere ori calitate a produselor sau serviciilor care sunt descrise in acest director.
Link-urile disponibile in aceasta sectiune va permit sa accesati website-uri care nu sunt intretinute si controlate de Euload SRL. Euload SRL furnizeaza aceste link-uri in avantajul d-voastra sin u este responsabila pentru continutul acestor website-uri. Este obligatia d-voastra sa va asigurati ca oricare din website-urile pe care alegeti sa la accesati este liber de factori potentiali destructive cum ar fi virusii.
Este interzisa postarea, publicarea, reproducerea, transmiterea sau distribuirea in orice alt fel a informatiilor sau materialelor :
- care constituie sau incurajeaza un comportament care constituie infractiune sau da nastere la raspundere civila
- care sunt protejate de legea copyrigt-ului , sau care incalca alt drept de proprietate intelectuala, fara a obtine in prealabil acordul detinatorului copyright-ului.
- sau folosirea acestui site intr-o maniera care este contrara legii, bunelor maniere sau etichetei Internet-ului
Intreg continutul afisat sau in alt fel accesibil prin intermediul acestui website este protejat prin copyright. Continutul, si copyright-ul acestui continut sunt proprietatea Euload SRL si sunt controlate de aceasta sau de furnizorii acestor informatii. Este permisa doar folosirea sau reproducerea informatiilor pentru uzul personal sau necomercial. Continutul site-ului nu poate fi folosit in alt fel, reprodus, difuzat, publicat sau retransmis fara acordul prealabil in scris a detinatorului copyright-ului.
Euload SRL isi rezerva dreptul de a schimba sau inlatura orice informatie sau continut de pe acest website, in totalitate sau in parte, in orice moment fara a anunta in prealabil.